Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Οι ελαιοκαλλιεργητές συνεχίζουν να είναι αόρατοι"

98234004 2910856729032118 7817260775629651968 n

"Πυρά" Αραχωβίτη σε Βορίδη

«Η ατυχία των Ελλήνων παραγωγών δεν είναι μόνο η πανδημία», αναφέρει σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λακωνίας, Σταύρος Αραχωβίτης, επικρίνοντας του χειρισμούς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και κάνοντας λόγο για «στρουθοκαμηλική στάση της πολιτικής ηγεσίας μέχρι σήμερα, σε όλα τα προβλήματα που αυτή γέννησε και γεννά».

«Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συστηματικά και εξαρχής της πανδημίας έως σήμερα, υποβαθμίζει στο δημόσιο λόγο του -στην καλύτερη περίπτωση- είτε "κάνει αόρατα" τα προβλήματα του αγροτικού τομέα, ιδιαίτερα δε αυτά που είναι μεγάλα!», προσθέτει.

«Οι ελαιοκαλλιεργητές συνεχίζουν να είναι αόρατοι. Οι κτηνοτρόφοι στην αναμονή, μέχρι ενδελεχούς, νεωτέρας διαλεύκανσης των διαφορών μεταξύ προβάτων και αρνιών! Αλιείς και παραγωγοί λαϊκών αγορών παίρνουν αλλά και δεν παίρνουν τελικά το 800άρι!», υποστηρίζει ο πρώην Υπουργός.

«Μεγάλο μπέρδεμα αυτοί οι ΚΑΔ για τους "άριστους" επιτελικούς της Κυβέρνησης της ΝΔ! Όσο όμως αυτοί αναζητούν τις διαφορές μεταξύ αρνιών και προβάτων, καθώς και τους απολεσθέντες ΚΑΔ, ο χρόνος που τα όποια εμπροσθοβαρή μέτρα θα είχαν αναχαιτίσει κάποιες τουλάχιστον επιπτώσεις στην πρωτογενή παραγωγή και στη βιωσιμότητα όλων των κλάδων, εξέπνευσε», καταλήγει ο κ. Αραχωβίτης.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020