xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Εισήγαγε πάνω από 55 κιλά κάνναβης, αλλά συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη

alv kan55k

Αναζητούνται τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος

Περισσότερα από 55 κιλά κάνναβης, τα οποία θα διοχετεύονταν στην ελληνική επικράτεια, κατάφεραν να εντοπίσουν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας και να συλλάβουν, το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαΐου, στη περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκης, τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση 25χρονο Αλβανό.

Ειδικότερα, μετά από αναλυτική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος είναι μέλος οργανωμένου δικτύου εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης και περαιτέρω διακίνησης τους στο εσωτερικό της ελληνικής επικρατείας.

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, αλλά και κατάλληλων ανακριτικών πράξεων, εντοπίστηκε χθες ο 25χρονος να μεταφορτώνει στο όχημα που οδηγούσε από σημείο εναπόθεσης, συνολικά 3 σάκους με 51 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 55 κιλών και 126 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι ποσότητες ναρκωτικών είχαν εισαχθεί νωρίτερα από μέλη του κυκλώματος μέσω παράνομων μονοπατιών από τη Βόρεια Μακεδονία σε περιοχή του Κιλκίς, με τελικό παραλήπτη τον συλληφθέντα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το όχημα που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, καθώς και ένας ηλεκτρονικός φάρος που βρέθηκε στο σπίτι που διέμενε και προσομοίαζε με αστυνομικό φάρο.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως.

επιστροφή στην κορυφή