Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος για την ενίσχυση του Συλλόγου "Φλόγα"

floga

Αύριο Κυριακή

Διαδικτυακό τηλεμαραθώνιο, με σκοπό την προβολή και την οικονομική ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, Φλόγα, διοργανώνει η Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, αύριο Κυριακή 24 Μαΐου 2020 από τις 12.00 έως τις 20.00. Το πρόγραμμα θα προβάλλεται live από το κανάλι της Νέας Δημοκρατίας στο Youtube και από τη σελίδα της Γραμματείας Οργανωτικού στο Facebook.

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα διαθέτει γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Σκοπός της «Φλόγας» είναι η συμπαράσταση στις οικογένειες και η καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

«Με σύνθημα, "διατηρούμε τη φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη", αγκαλιάζουμε τα παιδιά και τις οικογένειες που διανύουν το δικό τους μαραθώνιο. Εκπρόσωποι από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό, αθλητικό και επιστημονικό χώρο, μιλούν για τη «Φλόγα» και το έργο της καθώς και παιδιά του Συλλόγου, μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους. Από τις 12.00 έως τις 16.00 η προβολή θα γίνεται από στούντιο στη Θεσσαλονίκη, ενώ από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 η σκυτάλη θα περάσει στην Αθήνα. Ο συντονισμός θα γίνεται από γνωστούς δημοσιογράφους», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020