xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Έτοιμες να επαναλειτουργήσουν οι εγκαταστάσεις στο Δήμο Ν. Προποντίδας

ghpedo triglias

Ποιοι μπορούν να τις χρησιμοποιούν

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, έχοντας υπόψη την υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 32.008/23.5.2020 κοινή απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών «Επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας επιμέρους ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλων χώρων συνάθροισης κοινού, στο σύνολο της Επικράτειας, έως και 30 Μαΐου, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Β’ 1987), έχει προχωρήσει από την Δευτέρα 25 Μαΐου στην σταδιακή επανεκκίνηση της λειτουργίας των παρακάτω αθλητικών εγκαταστάσεων.
1. Δημοτικό Στάδιο Νέων Μουδανιών
2. Δημοτικό Στάδιο Νέας Τρίγλιας (Γήπεδο 5Χ5)
3. Δημοτικό Στάδιο Νέας Καλλικράτειας
4. Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Παύλου.
Σ’ αυτή τη φάση θα επιτραπεί η προσέλευση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στους αθλητές των Σωματείων, τους υποψήφιους για να εισαχθούν είτε με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τους αθλούμενους ηλικίας δεκατριών (13ετών) και άνω (γεννημένους έως και 31.12.2007), οι αθλητές όλων των προ-ολυμπιακών και των εθνικών ομάδων.
Οι αθλητές που θα προσέρχονται στις ανωτέρω εγκαταστάσεις, πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίες προβλέπονται από την παραπάνω ΚΥΑ, έχοντας ακολουθήσει η επιβαλλόμενη διαδικασία (τήρηση των Γενικών Ιατρικών Πρωτοκόλλων, των Ειδικών Πρωτοκόλλων Αθλημάτων, τις οδηγίες των αντίστοιχων ομοσπονδιών, το ημερήσιο ή εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων των δηλωμένων αθλημάτων που θα χρησιμοποιούν την εγκατάσταση).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αθλητισμού του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο τηλέφωνο 2373065686, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 έως και τις 17:00.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2