xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Οι "Χαλκιδικής Γεύσεις" ταξιδεύουν στο Μουσείο της Ακρόπολης

pita halk

Εκδήλωση παρουσίασης σε εγχώρια και διεθνή αγορά για την προώθηση των τοπικών προϊόντων

 

Μία ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη από άρωμα και γεύσεις της Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης στην Αθήνα. Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και την συμβολή του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής ετοιμάζει ένα δείπνο γνωριμίας με τους οίνους και τη γαστρονομία της Χαλκιδικής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί για την προώθηση της εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων της Χαλκιδικής και την τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της. Τεράστια η συμβολή και των παραγωγών - επιχειρηματιών της Χαλκιδικής οι οποίοι διέθεσαν τα προϊόντα τους για να προετοιμαστεί αυτή η μοναδική βραδιά.

Ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο στην Θεσσαλονίκη με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος και έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν η Υπουργός Τουρισμού, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, ο Δήμαρχος Αθηναίων, οι Δήμαρχοι της Χαλκιδικής, Εμπορικοί ακόλουθοι των πρεσβειών στην Αθήνα, εξαγωγείς, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων και φορέων του Τουρισμού, εκπρόσωποι μεγάλων super market, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Chef, σχεδόν όλοι οι διάσημοι chef από την Ελλάδα δημοσιογράφοι και bloggers γαστρονομίας και τουρισμού και επιφανείς Χαλκιδικιώτες που ζουν στην Αθήνα.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2