xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Απ. Πάνας: "Κοινός γνώμονας ο σεβασμός προς το φυσικό περιβάλλον"

panas prortraito1462

Το μήνυμα του Βουλευτή Χαλκιδικής για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Την ανάγκη του σεβασμού και της προστασίας του περιβάλλοντος υπογραμμίζει ο Βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας, στο μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται σήμερα, 5 Ιουνίου.

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Πάνα:

"Η Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος θεσπίστηκε από τον Ο.Η.Ε. για να μας υπενθυμίζει, ότι το περιβάλλον είναι συνώνυμο της ανάπτυξης και της ίδιας της ζωής. Η 5η του Ιούνη κάθε χρόνου ανανεώνει το χρέος που έχουμε απέναντι στη ζωή, να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές τους φυσικούς πόρους της, όσο το δυνατόν ακεραίους και αναβαθμισμένους.
Οφείλουμε όλοι, να συνειδητοποιήσουμε πως οι φυσικές πηγές ενέργειας δεν είναι ανεξάντλητες, το ίδιο και οι φυσικοί πόροι. Παράλληλα, να κατανοήσουμε, ότι η βιοποικιλότητα του πλανήτη κινδυνεύει από τις εντατικές και αλόγιστες δραστηριότητες.
Η παγκόσμια κοινότητα από τη μεριά της πρέπει να εφαρμόσει προγράμματα, για τη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, που δεν θα το υποβαθμίζουν ή θα το καταστρέφουν.
Κοινός γνώμονας ο σεβασμός προς το φυσικό περιβάλλον και η ισορροπία στην εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών για την ευημερία και την πρόοδο του πλανήτη".

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2