sonia banner

ΡΟΗ 24/7:

Για "φιάσκο" και "ερασιτεχνισμούς" στον τουρισμό καταγγέλλει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

promaxonas borders traffic jam

Με αφορμή τα γεγονότα στα σύνορα

Με σκληρή γλώσσα απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής στην κατάσταση που επικράτησε στα χερσαία σύνορα της χώρας τα τελευταία 24ωρα ως προς την υποδοχή τουριστών από χώρες των Βαλκανίων.

"Ενώ προ ημερών ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό ότι τα οδικά σύνορα των χωρών από Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία θα ανοίξουν κανονικά για να υποδεχτούν από 15 Ιουνίου τους τουρίστες χωρίς κανένα πρόβλημα, αυτό χθες κατέστη αδύνατο με αποτέλεσμα χιλιάδες Σέρβοι τουρίστες έκπληκτοι να εγκλωβιστούν στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αφού τους απαγορεύτηκε η είσοδος στην χώρα!", αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματoς Τουρισμού & ΜμΕ του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής.

"Πρόκειται για ένα μεγάλο ΦΙΑΣΚΟ που κατάφερε ένα ακόμη πλήγμα στην τουριστική δραστηριότητα, αμαυρώνει τη χώρα διεθνώς. Ένα ΦΙΑΣΚΟ που απογυμνώνει εντελώς τους δήθεν σχεδιασμούς της για "κανονικότητα" αλλά κυρίως, πλήτει επιπλέον, οικονομικά τους Χαλκιδικιώτες επιχειρηματίες καθιστώντας αποκλειστικά υπεύθυνους τον υπουργό Τουρισμού και την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη", προσθέτει.

"Είναι επιτέλους καιρός, οι υπεύθυνοι να αντιληφθούν ότι ο τουρισμός δεν θέλει ερασιτεχνισμούς και να σταματήσουν να παρακολουθούν τα γεγονότα σαν απλοί θεατές μην έχοντας τον ελεγχο της καταστασης! Να αντιληφθούν επίσης, ότι εδώ και μήνες οι άνθρωποι του τουρισμού, οι χιλιάδες εργαζόμενοι, η Ελληνική περιφέρεια, οι τοπικές κοινωνίες εκπέμπουν SOS", καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

επιστροφή στην κορυφή

hotel-sonia.gr