Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διπλή έκθεση ζωγραφικής στη Νικήτη Χαλκιδικής

POSTER GOYSIDHS

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου τα εγκαίνια

Τη διπλή έκθεση ζωγραφικής με τίτλο "ΚΑΤΑΛΛΑΓΗ" παρουσιάζει ο Δήμος Σιθωνίας σε συνεργασία με την Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών. Η έκθεση θα λειτουργήσει στον Τεχνοχώρο "ΑΠΟΘΗΚΗ" στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Ο καταξιωμένος δημιουργός Πάνος Παπανάκος που πέρασε στην ιστορία της ελληνικής ζωγραφικής με το μοναδικό του ύφος, «συνομιλεί» με τον ταλαντούχο σύγχρονο εικαστικό Χρήστο Γουσίδη σε ένα μοναδικό διάλογο αυθεντικής ελληνικής ζωγραφικής.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 19 Ιουνίου, στις 9.00 το βράδυ και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για εκπαιδευτικούς λόγους, ώστε να έχουν την ευκαιρία να την επισκεφθούν τόσο σχολεία της περιοχής όσο και όλης της Χαλκιδικής.

Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σιθωνίας με κορυφαίους εκπροσώπους του πνευματικού και καλλιτεχνικού χώρου και σηματοδοτεί τη σταθερή θέληση της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου, Κυπαρίσση Ντέμπλα να παρουσιάσουν σε κατοίκους και επισκέπτες εκδηλώσεις υψηλής πνευματικής και καλλιτεχνικής στάθμης.

POSTER PAPANAKOS

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020