xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Νεκρός 44χρονος στο Γαλλικό ποταμό

gallikos potamos

- Άλλος ένας νεκρός σε ρέμα στο Κιλκίς


Νεκρός ανασύρθηκε ο 44χρονος Θ.Κ. στις 8.30 το πρωί της Πέμπτης από την κοίτη του Γαλλικού ποταμού, ο οποίος αγνοούνταν από χθες το απόγευμα, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Για το συμβάν κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα και εξαμελές κλιμάκιο του Τμήματος Υγρού Στοιχείου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες, ο άντρας επιχείρησε χθες να διασχίσει πεζός τον χείμαρρο και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Παρά τις εντατικές έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, εντοπίστηκε σήμερα νεκρός.

Επίσης νεκρός ανασύρθηκε στις 9.30 το πρωί, από ρέμα μεταξύ των χωριών Κοκάρτζα και Άσπρου στο Κιλκίς, ο 49χρονος Π.Β.
Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που πραγματοποιούνταν από χθες το βράδυ για τον εντοπισμό δύο ατόμων στο χωριό Άσπρο του Κιλκίς. Πρόκειται για τον οδηγό και τον επιβάτη ενός ταξί με σκοπιανές πινακίδες, το οποίο έπεσε σε κανάλι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο οδηγός του οχήματος σώθηκε, ενώ ο επιβάτης έχασε τη ζωή του.
Για το συμβάν κινητοποιήθηκαν 14 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα, ενώ συνέδραμε και κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

επιστροφή στην κορυφή