ΡΟΗ 24/7:

Τζαμάλ Μουσιάλα: Το νέο αστέρι της Μπάγερν που ήρθε για να μείνει

1250987009.jpg.0

Το επόμενο next big think των Βαυαρών

Με την Μπάγερν Μονάχου να έχει στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια για όγδοη σερί χρονιά, ο τεχνικός των Βαυαρών, Χάνσι Φλικ, άδραξε την ευκαιρία, δίνοντας το «βάπτισμα του πυρρός» σε νέους παίκτες. Ένας εξ αυτών είναι ο Τζαμάλ Μουσιάλα.

Ο 17χρονος (γεννημένος στη Γερμανία στις 26/02/2003) μεσοεπιθετικός έκανε ιστορικό ντεμπούτο στη χθεσινή νίκη με 3-1 επί της Φράιμπουργκ. Το νέο ταλέντο των πρωταθλητών, εντυπωσίασε με την απόδοσή του από την πρώτη στιγμή και φαίνεται πως έχει όλα τα προσόντα για να διαπρέψει στο μέλλον.

Ο νεαρός Άγγλος που άφησε τις ακαδημίες της Τσέλσι για να μετακομίσει στο Μόναχο και την Μπάγερν, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του γερμανικού συλλόγου που αγωνίζεται στην Bundesliga, σε ηλικία 17 ετών και 115 ημερών! Παράλληλα, την προηγούμενη εβδομάδα «έσπασε» και άλλο ρεκόρ, καθώς έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην τρίτη κατηγορία της Bundesliga.

Να σημειωθεί πως αναμένεται μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο χώρες, καθώς ο Μουσιάλα έχει 7 συμμετοχές με τις μικρές ομάδες της Αγγλίας, αλλά και 2 με την U-16 της Γερμανίας, αφού σε επίπεδο ανδρών δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του.

επιστροφή στην κορυφή