ΡΟΗ 24/7:

Ελλάδα: Πρώτη και μοναδική χώρα στον κόσμο που επανεκκινεί το πρωτάθλημα βόλεϊ!

oi diaitites tou paok panathinaikos 1

Θετική στον κορονοϊό γυναίκα Σέρβου παίκτη

Παγκόσμια πρωτιά για την ελληνική Volley League των αδρών, καθώς θα έχουμε και πάλι παιχνίδια από την Τρίτη 30 Ιουνίου, ύστερα από περίοδο διακοπής -ελέω της πανδημίας- περίπου τεσσάρων μηνών.

Τα πρωταθλήματα σε όλο τον πλανήτη ολοκληρώθηκαν στα… χαρτιά, όμως στη χώρα μας θα συνεχίσουμε με την διεξαγωγή των ημιτελικών του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Φοίνικα Σύρου την Τρίτη στις 19.00 (ERT Sports) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενώ την Τετάρτη 1 Ιουλίου (17.00) θα γίνει ο πρώτος αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις δύο νίκες και όλη η σειρά των ημιτελικών θα γίνει στο ΟΑΚΑ το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία θα φιλοξενήσει αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος και για δεύτερη φορά (μετά το 2009 για το CEV Cup) αγώνες βόλεϊ.

Ωστόσο, η μεγάλη είδηση αφορά τον Σέρβο ακραίο του Φοίνικα, Φιλίπ Στοΐλοβιτς, ο οποίος έμεινε στην Ερμούπολη και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή για Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν, η γυναίκα του διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στο νησί (!) όπως εκτάκτως μπήκε και ο ίδιος.

Παράλληλα, αρκετά είναι τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ, που θα αγωνιστεί με αμιγώς ελληνική σύνθεση, διότι δεν γύρισε κανείς από τους τέσσερις ξένους του. Βέβαια το θετικό της υπόθεσης είναι η επιστροφή του Γιάννη Τακουρίδη, ο οποίος στις 15 Δεκεμβρίου 2019 είχε πάθει ρήξη αχίλλειου τένοντα και λόγω της καραντίνας πρόλαβε να αποθεραπευτεί.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, θα αγωνιστεί με μοναδική απώλεια τον Σέρβο διαγώνιο Σάσα Στάροβιτς, με τον Αλέξανδρο Ράπτη να παίρνει τη θέση του.

επιστροφή στην κορυφή