ΡΟΗ 24/7:

Πλούσιες καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών

anoixto theatro2

Αύριο (1/7) η έναρξη

Ξεκινούν αύριο Τετάρτη 1η Ιουλίου οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Πέλλας και της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών αναμένονται και φέτος σπουδαία ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο (θεατρικά και μουσικά). Ανάμεσά τους οι Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Αντώνης Λουδάρος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ναταλία Δραγούμη, Μέμος Μπεγνής, Παύλος Χαϊκάλης, Τάσος Χαλκιάς, Τάκης Βαμβακίδης κ.α.

Συναυλιακά, είναι πολύ πιθανό, το μουσικό κοινό να απολαύσει τους ΠΥΞ ΛΑΞ, τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη κ.α., καθώς ο προγραμματισμός είναι σε εξέλιξη και έχει εκδηλωθεί σχετικό ενδιαφέρον από τους καλλιτέχνες να πραγματοποιήσουν συναυλίες στα Γιαννιτσά.

Η "αυλαία" του Ανοιχτού Θεάτρου Γιαννιτσών ανοίγει πάντως αύριο, Τετάρτη 1η Ιουλίου, στις 9.15 το βράδυ, με την παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Θεάτρου Ροντίδη "Η Παγωμένη Πριγκίπισσα 2". Θα ακολουθήσουν πολλές παραστάσεις για τους μικρούς θεατρικούς φίλους του Δήμου Πέλλας.

"Όλες οι εκδηλώσεις φυσικά θα πραγματοποιηθούν τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και με όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

επιστροφή στην κορυφή