xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Συντήρηση του ασφαλτοτάπητα στο παράπλευρο δίκτυο της Περιφερειακής Θεσσαλονίκης

asfaltostrwsh3

- Αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας στην Περιφερειακή

Eργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τρίτη 7 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 9 Ιουλίου.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης ασφαλτικών οδοστρωμάτων, στο τμήμα της παράπλευρης οδού από το“424 ΓΣΝΕ” (ισόπεδος κόμβος προς Πολίχνη) και μέχρι τη συμβολή με τη δημοτική οδό Αγνώστου Στρατιώτη (Βυζαντινοί Νερόμυλοι) και στις δύο κατευθύνσεις της οδού.
Οι παραπάνω εργασίες θα ξεκινούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, στις 7.00 το πρωί.

Επίσης, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 9 Ιουλίου έως και την Τρίτη 14 Ιουλίου.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης στα ακόλουθα σημεία:
Κατεύθυνση δυτικά:
1. Χ.Θ. 18 +300, δεξιά
2. Χ.Θ. 13 +000, δεξιά
Κατεύθυνση ανατολικά:
1. Χ.Θ. 13+000, δεξιά.
Οι εργασίες για την κατεύθυνση προς δυτικά θα ξεκινούν στις 9.00 π.μ. ενώ για την κατεύθυνση προς ανατολικά στις 07.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

επιστροφή στην κορυφή