ΡΟΗ 24/7:

Ιμπραΐμοβιτς εναντίον Ρονάλντο, στην τελευταία παράσταση του Σουηδού ενάντια στη Γιούβε

Ιμπραΐμοβιτς εναντίον Ρονάλντο στην τελευταία παράσταση του Σουηδού ενάντια στη Γιούβε

Ζλάταν εναντίον Κριστιάνο: Η μόνη νίκη, το μόνο γκολ, το χατ-τρικ

Μίλαν εναντίον Γιουβέντους απόψε στο (άδειο) «Σαν Σίρο»; Γράψτε λάθος! Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το ματς. 35 ετών και πέντε μηνών ο ένας, 38 και ετών και οκτώ μηνών ο άλλος. Πιθανότατα βλέπουμε απόψε την τελευταία παράσταση του Ζλάταν ενάντια στον Κριστιάνο, αλλά και στη Γιουβέντους μιας και όλα δείχνουν ότι από τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στη Σουηδία για τα τελευταία… ένσημα. Βέβαια, με τον Ζλάταν ποτέ δεν είσαι σίγουρος, η επιστροφή του οποίου στη Serie A έθρεψε ακόμη περισσότερο το «εγώ» του CR7. Από την εποχή που ο Ρονάλντο έπαιζε στη Γιουνάιτεντ (2003-09) ο Ζλάταν δεν είχε πάψει να τον κριτικάρει, μετά την ατάκα «υπάρχει μόνον ένας Ρονάλντο και είναι Βραζιλιάνος» είχε αποθεώσει τον Γουέιν Ρούνεϊ ως τον πραγματικό σταρ των «κόκκινων διαβόλων». Και με το που έγινε πράξη η επιστροφή του Σουηδού στους «ροσονέρι», ήρθε το αποκορύφωμα: «Αν είμαι έτοιμος να ανταγωνιστώ τον καλύτερο παίκτη του κόσμου; Μα πότε ήρθε ο Μέσι στην Ιταλία;». Θεούλης…

Ιμπραΐμοβιτς και Ρονάλντο, στο ματς που χωρίζει στις προβλέψεις στοίχημα σήμερα, έχουν αναμετρηθεί 12 φορές στην καριέρα τους, σε συλλογικό ή διεθνές επίπεδο, με τον Σουηδό να έχει νικήσει μονάχα μια φορά, τον Πορτογάλο έξι ενώ πέντε ματς έληξαν ισόπαλα. Η μόνη φορά που πανηγύρισε ο Ιμπραχίμοβιτς ήταν σε clasico, τον Νοέμβριο του 2009, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 1-0 και, δη, με δικό του γκολ στο 56’ ενώ είχε μπει αλλαγή μόλις στο 51’ αντί του τραυματία Τιερί Ανρί. Το εν λόγω είναι το μοναδικό ματς στο πλαίσιο πρωταθλήματος που βρέθηκαν μαζί στο τερέν ο Ζλάταν και ο Κριστιάνο (για όσους ψάχνουν για πρόγραμμα στατιστικών για στοίχημα). Σε Κύπελλο ήταν μόνο ο πρώτος ημιτελικός του φετινού Coppa Italia, Μίλαν – Γιουβέντους 1-1 στις 13 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο και με τον Πορτογάλο να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 91’.

Άλλες έξι φορές… συγκρούστηκαν σε Champions League, ο Πορτογάλος με Γιουνάιτεντ και Ρεάλ, ο Σουηδός με Ιντερ, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν. Και άλλες τέσσερις αντάμωσαν σε εθνικό επίπεδο με κορυφαία στιγμή τα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας τον Νοέμβριο του 2013: 1-0 στο «Λουζ» της Λισσαβώνας με γκολ του Ρονάλντο στο 82’ η Πορτογαλία και 3-2 στη ρεβάνς της Στοκχόλμης με δύο γκολ του Ζλάταν (68’ και 72’) και χατ-τρικ του Κριστιάνο (50’, 77’ και 79’)!

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

επιστροφή στην κορυφή