xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής βράβευσε τα ΜΜΕ

xenodoxoi ekd1

- Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό cocktail για την Ενίσχυση των Ειδικών Σχολείων Χαλκιδικής


20 Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, Τύπος και ηλεκτρονικός Τύπος, μεταξύ των οποίων και το halkidikifocus, καθώς και τουριστικά portal βραβεύτηκαν από την Ένωση Ξενοδοχείων της Χαλκιδικής, το βράδυ του Σαββάτου στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό cocktail της Ένωσης, που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Mediterranean Palace, στη Θεσσαλονίκη, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για ενίσχυση του έργου των Ειδικών Σχολείων Χαλκιδικής.

xenodoxoi ekd4

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και Τουρισμού Γιάννης Γιώργος, ο Βουλευτής Χαλκιδικής Ευθύμης Καρανάσιος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Χαλκιδικής.
Όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γρηγόρης Τάσιος, τα ΜΜΕ μεταφέρουν την καλή είδηση, αλλά και την κακή είδηση για τη Χαλκιδική, ωστόσο πάντα συνεργάζονται και προβάλλουν τον νομό με κάθε τρόπο και γι’ αυτό το λόγο το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε να βραβεύσει τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής, περιφερειακής και τοπικής εμβέλειας, ραδιόφωνα, έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Παράλληλα ο κ. Τάσιος τόνισε ότι φέτος είναι η 4η χρονιά που πραγματοποιείται το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό cocktail και αποφασίστηκε τα έσοδα της βραδιάς να διατεθούν στα Ειδικά Σχολεία του νομού για την ενίσχυση του σημαντικού τους έργου, ενώ ανακοίνωσε τη λήψη ακόμη μιας πρωτοβουλίας από την Ένωση σε σχέση με τα Ειδικά Σχολεία ενόψει του Καλοκαιριού.

xenodoxoi ekd2

Ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου Σωτήρης Μπρουτζάς αναφέρθηκε στο έργο αυτών των σχολείων και ευχαρίστησε την Ένωση για τη δράση της.

xenodoxoi ekd3

Από τη Χαλκιδική η Ένωση βράβευσε την τηλεόραση Χαλκιδικής (το βραβείο παρέλαβε η Κατερίνα Σμυρλή) το Radio Star (το βραβείο παρέλαβε ο Δημήτρης Λαδάς) το Ράδιο Κασσάνδρα (το βραβείο παρέλαβε ο Θανάσης Μάνιος), το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου και το halkidikifocus (το βραβείο παρέλαβε η Κορίνα Ζολλά).
Από τη Θεσσαλονίκη βραβεύτηκαν οι εφημερίδες Μακεδονία, Αγγελιοφόρος και Δημοκρατία Β. Ελλάδος, καθώς και η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας και Θράκης. Ακόμα η τηλεόραση tv 100 και τα ραδιόφωνα fm 100 και Focus fm και η ηλεκτρονική εφημερίδα Voria, αλλά και το περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι Δίον tv, που εδρεύει στην Ημαθία, αλλά προβάλει και τη Χαλκιδική.
Από τηλεοράσεις πανελλαδικής εμβέλειας βραβεύτηκαν το Mega, ο Ant1, ο Sky, ο Alpha tv, το Star tv και η ΝΕΡΙΤ, καθώς και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).
Τέλος βραβεύτηκαν τα τουριστικά portal Tourism today και Tourism lobby.

 

xenodoxoi ekd6

xenodoxoi ekd7

xenodoxoi ekd8

xenodoxoi ekd9

xenodoxoi ekd10

xenodoxoi ekd15

xenodoxoi ekd16

xenodoxoi ekd11

xenodoxoi ekd12

xenodoxoi ekd13

xenodoxoi ekd14

xenodoxoi ekd5

 

 

Γράφει Κική Δημαρόγλου

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 14:58
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2