xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Από Δευτέρα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων στα Μουδανιά

emporiko moudaniwn

- Ανοιχτά τα μαγαζιά τις δύο Κυριακές του χρόνου


Αρχίζει από τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων ενόψει των γιορτών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τη Δευτέρα έως το Σάββατο 20 Ιανουαρίου από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, ενώ την Κυριακή θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, ενώ την Παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Ανήμερα των Χριστουγέννων, όπως και στις 26 Δεκεμβρίου θα είναι κλειστά, το Σάββατο 27 του μηνός θα ανοίξουν από 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, ενώ την Παραμονή τη Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Τέλος την Πρωτοχρονιά και στις 2 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2