xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

"EUandHalkidiki": Ένα μοναδικό οδοιπορικό στη Χαλκιδική

EUANDHALKIDIKI20EUROPEDIRECT

Κάλεσμα στους φορείς του νομού από τους διοργανωτές

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Halkidiki διοργανώνει ένα Road trip project με τίτλο «EUandHalkidiki».

"Το Road trip project «EUandHalkidiki» είναι ένα οδοιπορικό, όπου θα αναδείξουμε όλα τα έργα που έχουν γίνει στην Χαλκιδική μέσω χρηματοδότησης από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία και μάλιστα θα δείξουμε τα έργα και τις εγκαταστάσεις κατά τη χρήση τους από τους πολίτες. Θα συνομιλήσουμε μαζί τους για το πως το κάθε έργο τους έχει βοηθήσει στην καθημερινότητα τους.

Καλούμε τους πολίτες και τους φορείς της Χαλκιδικής να μας υποδείξουν ένα έργο που έχει χρηματοδοτηθεί από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στόχος του Road trip project «EUandHalkidiki» είναι να αναδείξει σε περιφερειακό επίπεδο τα οφέλη που απολαμβάνουν οι πολίτες της Χαλκιδικής από τα έργα υποδομής που έχουν υλοποιηθεί με την υποστήριξη της Πολιτικής Συνοχής.

Η Πολιτική Συνοχή είναι η βασική πολιτική επενδύσεων της ΕΕ. Στοχεύει όλες τις περιφέρειες και τις πόλεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να στηρίξει τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, την οικονομική ανάπτυξη, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών.

Με την ολοκλήρωση του Road trip project «EUandHalkidiki» θα δημιουργηθεί μια ταινία η οποία θα αναρτηθεί σε όλα τα social media και στην ιστοσελίδα του κέντρου. Επίσης, θα κυκλοφορεί σε DVD το οποίο θα διανεμηθεί σε σχολεία του νομού.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2