ΡΟΗ 24/7:

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της υγείας του Β. Μεϊμαράκη

101261080 1664789303671628 2338891107519168512 o

Στο Νοσοκομείο για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας

Ανησυχία προκάλεσε στον πολιτικό κόσμο η είδηση ότι ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook, έκανε επείγουσα εισαγωγή για αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας, καθώς είχε έντονες ενοχλήσεις, ενώ σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ο επικεφαλής της ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας δεν θα καταφέρει να παραστεί στην ομιλία του πρωθυπουργού, στο πλαίσιο του «Thessaloniki Helexpo Forum».

Όπως αναφέρει το parapolitika.gr το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, με τον ευρωβουλευτή να βρίσκεται σε κατάσταση ανάρρωσης και να είναι έτοιμος να επιστρέψει στα καθήκοντά του, ακμαίος και δυναμικός όπως τον γνωρίζουμε.

Η περιπέτεια της υγείας του αντιπροέδρου του ΕΛΚ είχε αίσιο τέλος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μεϊμαράκης δεν είχε κανένα ανησυχητικό δείγμα, το οποίο θα πρόδιδε το πρόβλημα της υγείας του.

Τα ευρήματα του υπερήχου, στον οποίο υπεβλήθη ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έδειξαν διογκωμένη σκωληκοειδίτιδα με τους θεράποντες ιατρούς να αποφασίζουν την εισαγωγή του και την επέμβαση για την αφαίρεσή της.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του υπεβλήθη σε «αφαίρεση σκωληκοειδίτιδας με τον παραδοσιακό τρόπο», ενώ οι πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν πως ο ευρωβουλευτής υπεβλήθη σε ανοιχτή επέμβαση καθώς η κατάσταση δεν επέτρεπε την λαπαροσκοπική μέθοδο.

επιστροφή στην κορυφή