xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Διοικητήριο

xrst ymath

Τα παιδιά έψαλλαν τα κάλαντα στον ΥΜΑΘ

 

Δεκάδες παιδιά επισκέφτηκαν το γραφείο του  και Θράκης, Γιώργου Ορφανού για να ψάλουν τα κάλαντα και να ανταλλάξουν ευχές.

Το κατώφλι του Διοικητηρίου πέρασαν πρώτοι μαθητές του 37ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης, ακολούθησε η παιδική χορωδία του «Άσυλου του Παιδιού» ενώ ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης άκουσε χριστουγεννιάτικα κάλαντα και από τα παιδιά του συλλόγου πολύτεκνων μητέρων «Μητέρας Έργων».
Ο κ. Ορφανός ευχαρίστησε τα παιδιά και τους συνοδούς τους και ευχήθηκε τα φετινά Χριστούγεννα να μας γεμίσουν με συναισθήματα αγάπης και ελπίδας. «Αυτές τις άγιες ημέρες, ας αφήσουμε κατά μέρος τους εγωισμούς και ας αναλογιστούμε με ποιο τρόπο θα συμβάλλει ο καθένας από εμάς ώστε να κάνουμε καλύτερη την ζωή μας.
Έτσι, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις εκείνες που είναι απαραίτητες για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας, μέσα από την οπτική του ανθρωπισμού. Αυτή είναι η αναγκαία συνθήκη για μια υπεύθυνη κοινωνία όπου η συλλογικότητα θα αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό της», δήλωσε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

επιστροφή στην κορυφή