ΡΟΗ 24/7:

Γρ. Πιστολά: «Αυτό που μας ενώνει δεν είναι μόνο το παρόν, αλλά το μέλλον που οφείλουμε στα παιδιά μας»

pistola

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Δυνατή Σιθωνία"

Με όραμα να γίνει η Σιθωνία σύγχρονη, χωρίς αποκλεισμούς και να διεκδικήσει τη θέση που της αρμόζει, θέτει υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Δυνατή Σιθωνία, η Γραμμένη Πιστολά.

Όπως δηλώνει η ίδια σκοπός της είναι η προσφορά στο σύνολο, ώστε να υπάρχει καλύτερο μέλλον για όλους.
Η κ. Πιστολά, γεννήθηκε στον Πολύγυρο, αλλά κατοικεί μόνιμα στη Νικήτη, όπου είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Πέτρο Τραμουδάνη και έχει δύο παιδιά: Τη Μαρία που είναι απόφοιτος δημοσιογραφίας και τον Γιώργο που είναι απόφοιτος του ΕΠΑΛ Νικήτης. Εργάστηκε ως συμβασιούχος του ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα από το 1983. Σήμερα δουλεύει ως πωλήτρια στο σούπερ μάρκετ "Γαλαξίας".
Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και από τα μαθητικά της χρόνια την ενδιέφεραν τα κοινά και γι’ αυτό δέχθηκε την πρόταση που της έκανε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Δυνατή Σιθωνία", Γιάννης Τζίτζιος.
«Σκοπός μου είναι να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η Σιθωνία μας να γίνει σύγχρονη, χωρίς αποκλεισμούς και να διεκδικήσει με αξιοπρέπεια τη θέση που της αρμόζει», μας λέει η κ. Πιστολά και συνεχίζει: «Στη πορεία μου έως σήμερα δεν υπήρξα ποτέ ιδιοτελής και αναξιοπρεπής και είναι κανόνας στη ζωή μου για τα επόμενα χρόνια. Θεωρώ τιμή μου που επιλέχθηκα να στηρίξω τον Γιάννη Τζίτζιο, επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει την Σιθωνία σε μια πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας».
Ακόμα η κ. Πιστολά τονίζει: «Αυτό που μας ενώνει όλους και αφορά άμεσα τη ζωή μας, δεν είναι μόνο το παρόν αλλά κυρίως το μέλλον, που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας. Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του κ. Τζίτζιου, γιατί κάνει ένα νέο ξεκίνημα με νέους ανθρώπους και γιατί έχει τη γνώση και τη θέληση να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον τόπο μας» και απευθυνόμενη στους δημότες, καταλήγει λέγοντας: «Περιμένω λοιπόν τη στήριξή σας, για να αποδείξω τι αξίζω και να βοηθήσω τη Σιθωνία μας να γίνει καλύτερη και δυναμική, με νέα και γρήγορη πορεία».

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 05 Μαϊος 2014 21:58
επιστροφή στην κορυφή