ΡΟΗ 24/7:

Ν. Παυλίδου: «Ανύπαρκτος ο διάλογος για την Περιφέρεια»

paulidou portraito halkidiki

Δήλωση της Νιόβης Παυλίδου, επικεφαλής του συνδυασμού "Πολίτες Μπροστά" σχετικά με την άρνηση των  υποψηφίων Περιφερειαρχών να συμμετάσχουν στα ντιμπέιτ

 

Ανύπαρκτο χαρακτηρίζει το διάλογο για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η υποψήφια Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού "Πολίτες Μπροστά" Νιόβη Παυλίδου, μετά την άρνηση των υπόλοιπων υποψηφίων να συμμετέχουν σε ντιμπέιτ, τονίζοντας ότι η άρνηση διαλόγου είναι περιφρόνηση προς τον πολίτη.
Αναλυτικά η δήλωση της κ. Παυλίδου έχει ως εξής:

«Ο διάλογος μεταξύ των επικεφαλής των συνδυασμών για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι ανύπαρκτος. Οι κομματικοί υποψήφιοι περιφερειάρχες, όλοι ανεξαιρέτως βουλευτές ή πρώην βουλευτές, σιωπηρά αρνούνται να προσέλθουν στα ντιμπέιτ που μάταια προσπαθούν να διοργανώσουν τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, με αποτέλεσμα οι προσκλήσεις να αναβάλλονται η μια μετά την άλλη. Η υποκρισία των κομματικών υποψηφίων είναι εμφανής. Στους μονολόγους τους μιλάνε για δημοκρατία και συμμετοχή του πολίτη, αλλά στην πράξη αρνούνται να δώσουν στον πολίτη τη δυνατότητα να συγκρίνει και να αξιολογήσει τους υποψήφιους ώστε, τελικά, έχοντας όλα τα δεδομένα, να κάνει την καλύτερη επιλογή. Η άρνηση διαλόγου όμως συνιστά περιφρόνηση του πολίτη και φαλκίδευση της δημοκρατίας».

επιστροφή στην κορυφή