xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χαλκιδική: 15 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας την Τρίτη

maska souper market2

- Σε Αττική και Θεσσαλονίκη τα περισσότερα πρόστιμα

Συνολικά 730 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από την Αστυνομία στη Χαλκιδική, χθες Τρίτη, στο πλαίσιο της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων στο νομό για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού και βεβαιώθηκαν 15 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, εκ των οποίων 6 αφορούσαν πελάτες καταστημάτων, 4 πελάτες σούπερ μάρκετ, 3 άτομα σε φροντιστήριο, έναν εργαζόμενο και έναν ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στους παραβάτες επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ.

Όσον αφορά την Κεντρική Μακεδονία, χθες πραγματοποιήθηκαν συνολικά 1.775 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν συνολικά 64 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας, από τις οποίες 20 εντοπίστηκαν στις Σέρρες, 11 στην Πιερία, 8 στην Πέλλα, 5 στην Ημαθία και ισάριθμες στο Κιλκίς, ενώ στη Χαλκιδική σημειώθηκαν 15, όπως αναφέρεται και παραπάνω.

Αττική και Θεσσαλονίκη στην κορυφή των παραβάσεων

Στην κορυφή της λίστας με τις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας - μη τήρηση αποστάσεων παραμένη η Αττική, καθώς βεβαιώθηκαν 734 παραβάσεις και ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με 175.
Όσον αφορά την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 0.30 έως τις 5.00 στις "πορτοκαλί" περιοχές, οι περισσότερες παραβάσεις, δηλαδή 204, βεβαιώθηκαν στην Αττική, ενώ 19 πρόστιμα "έπεσαν" στη Θεσσαλονίκη και μόλις ένα στις Σέρρες.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2