xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

"Θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού"

GNX LG prsps

Επισημάνσεις από την Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Σε στενή επικοινωνία με εργαζόμενους και Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής βρίσκεται η Επιτροπή Υγείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη της πανδημίας στο Νομό.

"Από την ενημέρωση που έχουμε, η αύξηση των κρουσμάτων είναι ραγδαία και έχει επιβαρύνει σοβαρά το δημόσιο σύστημα υγείας και ειδικότερα το Γενικό Νοσοκομείο. Η διοίκηση του, λόγω πληρότητας της κλινικής COVID-19, προχωρά σε επέκταση της προς άλλες κλινικές, έτσι ώστε η δυνατότητα του αριθμού των νοσηλευόμενων κρουσμάτων από περίπου 50 που είναι σήμερα, να ανέλθει στα 100. Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην έλλειψη προσωπικού, στην πιθανή διασπορά της νόσου λόγω του αυξανόμενου αριθμού νοσούντων και στον κίνδυνο μετατροπής του Νοσοκομείου σε νοσοκομείο μιας νόσου.

Η Επιτροπή Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, εκτός της δημόσιας κριτικής προς την πολιτεία για τους ελλιπείς χειρισμούς της στην αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, θα σταθεί μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και πάλι αρωγός της προσπάθειας του λαού μας και του υγειονομικού προσωπικού, να ανταπεξέλθουν", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2