xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Εύσημα στο Νοσοκομείο Κιλκίς για τη διαχείριση της πανδημίας

received 429487198232304

"Μάχη" σε όλα τα "μέτωπα" δίνει καθημερινά ο Διοικητής Γιάννης Ανδρίτσος

Στη δύσκολη συγκυρία που οι υπεύθυνοι και το προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας δίνουν καθημερινά σκληρή "μάχη" για να περιθάλψουν, να βοηθήσουν τους ασθενείς ώστε να βγουν νικητές από την επώδυνη δοκιμασία του κορωνοϊού, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται η προσπάθειά τους.

Για αυτό το λόγο έχει την δική της ιδιαίτερη αξία η δημόσια θετική έκφραση και το δημόσιο "ευχαριστώ" του Νίκου Αβραμίδη, Αντιπροέδρου Β' του Κέντρου Kοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αβραμίδης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο αναφέρεται δημόσια στο ηρωικό έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, στην άψογη λειτουργία του νέου τμήματος covid-19 και στον Διοικητή του Νοσοκομείου, Γιάννη Ανδρίτσο, για την περίθαλψη που του παρέχουν τις ημέρες της νοσηλείας του:

Αναφέρει χαρακτηριστικά: "Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Νέο Τμήμα Covid-19.
Πλήρης λειτουργία σε σύντομο χρόνο με επιστημονικό προσωπικό και πλήρη εξοπλισμό. ΗΡΩΕΣ- ΗΡΩΙΔΕΣ. Εργαζόμενοι 24ωρο χωρίς σταματημό. Όποιος το ζει τους νιώθει. Τα λόγια περιττεύουν. Η διοίκηση του Γιάννη Ανδρίτσου δείχνει ένα μεγάλο έργο. Για το έργο αυτό που απάλλαξε το λαό του Κιλκίς να νοσηλεύεται σε όμορους νομούς. Πάνω από 50 κρεβάτια. Φτάνει η σιωπή. Το καλό να προβάλλεται και να κοινοποιείται παντού. Δεν έχουμε περιθώρια για διαμάχες".

Στη συγκεκριμένη νοσηλευτική μονάδα, σύμφωνα με τον κ. Αβραμίδη υπάρχει επιχειρησιακό πλάνο, σχέδιο, υπάρχουν κλίνες covid-19, πρωτόκολλα, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι με πρωτοβουλία του κ. Ανδρίτσου, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους γιατροί από τη Γουμένισσα και από το Πολύκαστρο, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζονται -κατά το μέγιστο δυνατό- επαρκώς τα περιστατικά και να μην χρειάζεται σε μεγάλο βαθμό η διακομιδή ασθενών σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Ψυχολογική υποστήριξη

Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, σε μια προσπάθεια στήριξης των πολιτών του Κιλκίς στη σημερινή συγκυρία, δημιούργησε για το κοινό τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, η οποία τέθηκε σε λειτουργία από τις 19 Νοεμβρίου.

Η γραμμή είναι για ασθενείς που έχουν διαγνωστεί θετικοί στον ιό Sars Covid-19, για ασθενείς που βρίσκονται υπό διερεύνηση και των οικείων τους, για ασθενείς με ιστορικό ψυχιατρικής νόσου που ήταν ήδη υπό ψυχιατρική παρακολούθηση από την ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου και για την ψυχολογική υποστήριξη του υγειονομικού προσωπικού.

Η γραμμή του τηλεφωνικού κέντρου είναι 2341351689 και οι ώρες επικοινωνίας ορίζονται από 10:00 π.μ. ως 14:00 μ.μ.

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 20:34
επιστροφή στην κορυφή