xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

4 γιατροί και 8 νοσηλεύτριες ενισχύουν το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής

GNX2020LOGO

"Πρέπει να νικήσουμε" το μήνυμα της Διοίκησης

Δύο ιδιώτες, δύο γιατροί και οκτώ νοσηλεύτριες από τα Κέντρα Υγείας της Χαλκιδικής «ρίχνονται» στη «μάχη» κατά της πανδημίας του κορωνοϊού ενισχύοντας τα αντίστοιχα τμήματα του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής (ΓΝΧ) στον Πολύγυρο.

Οι ανάγκες στο νομό είναι ιδιαίτερα αυξημένες, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων τις τελευταίες εβδομάδες.

«Έχουμε την ευθύνη να υπερασπιστούμε και να υπηρετήσουμε το δημόσιο συμφέρον που είναι η δημόσια υγεία. Δεν εγκαταλείπουμε τις προσπάθειές μας και αγωνιζόμαστε συνεχώς, ώστε να ανταποκριθούμε στα καθήκοντά μας. Δεν κουραζόμαστε, δεν λυγίζουμε, δεν θα αποτύχουμε. Πρέπει να νικήσουμε», δήλωσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, Κωνσταντίνος Δεδελούδης.

Σε πλήρη ετοιμότητα

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου διαβεβαιώνει ότι εργάζεται με γνώμονα την πρόληψη προκειμένου να υπάρχει ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο και κανένας πολίτης να μην εκτεθεί στον κίνδυνο της πανδημίας.

Εκτός από τις δύο κλινικές COVID-19, οι οποίες λειτουργούν τόσο στη νέα πτέρυγα της νοσηλευτικής μονάδας όσο και στο υφιστάμενο κτίριο, μία νέα κλινική στον 3ο όροφο, όπου στεγαζόταν το παθολογικό τμήμα, έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για περιστατικά κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν δεν έχει τεθεί σε λειτουργία, καθώς οι ανάγκες καλύπτονται από τις δύο υπάρχουσες κλινικές.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα το halkidikifocus.gr παρουσίασε το σχεδιασμό του ΓΝΧ για την αντιμετώπιση της πανδημίας. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 20:29
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2