ΡΟΗ 24/7:

Σαράφογλου-Σπυράκη τσακώνονται στο δελτίο ειδήσεων του MEGA

mega

Οι δύο πρώην ρεπόρτερ του καναλιού κοντραρίστηκαν σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ της εκπροσώπού τύπου της ΝΔ με τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

 

Έντονη κόντρα είχαν στο βραδινό δελτίο του MEGA δύο πρώην ρεπόρτερ του καναλιού που σήμερα πλέον βρίσκονται σε διαφορετικά πόστα.

Μαρία Σπυράκη και Μαρία Σαράφογλου, ως εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ η πρώτη και ως παρουσιάστρια του δελτίου στο MEGA η δεύτερη, ξανασυναντήθηκαν on air μετά από μήνες στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου.

Εκτός από την κυρία Σπυράκη στο στούντιο του MEGA ήταν και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σε μια συζήτηση γεμάτη ένταση αλλά και προσωπικές επιθέσεις.

Σε μια από αυτές, όταν ο Πάνος Σκουρλέτης ρώτησε την Μαρία Σπυράκη για μια είδηση που είχε κρύψει κάτω από το μαξιλάρι της (σ.σ. η είδηση για τα αεροπλάνα που μετέφεραν ευρώ) με την εκπρόσωπου τύπου της ΝΔ να καλεί τον ομόλογό της να ζήσει την χαρά της ψηφοφορίας «γιατί θα είναι σε μια λίστα ως εκλεκτός του αρχηγού του κόμματος», η κυρία Σπυράκη κάλεσε την παρουσιάστρια, πλέον, Μαρία Σαράφογλου να την προστατεύσει λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει να ευχαριστήσει τον κ. Σκουρλέτη που την βοηθά στην «ανάκριση». Αποτέλεσμα ήταν η έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου του MEGA που είπε με αυστηρό ύφος ότι «σας ρώτησε κάτι και θα βάλουμε όλα τα θέματα στο τραπέζι».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

http://www.protothema.gr/greece/article/439360/sarafoglou-spuraki-tsakonodai-sto-deltio-eidiseon-tou-mega-/

 

επιστροφή στην κορυφή