xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Νεκρός ιερέας στη Χαλκιδική που είχε νοσήσει από κορωνοϊό

papas 0502

Ερωτηματικά για τα ακριβή αίτια θανάτου

Ερωτηματικά εγείρει ο θάνατος ιερέα ενορίας της Χαλκιδικής, ανήμερα των Θεοφανίων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του halkidikifocus.gr, το προηγούμενο χρονικό διάστημα o κληρικός εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού, όπως υψηλό πυρετό και βραχνάδα στη φωνή, τα οποία εξελίχθηκαν σε βαριά πνευμονία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι νοσηλεύτηκε για περίπου τρεις εβδομάδες στην κλινική COVID του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, χωρίς να απαιτηθεί νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Πριν από μία εβδομάδα η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε, έλαβε εξιτήριο και παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του με παροχή οξυγόνου.

Ωστόσο, γύρω στις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης κατέληξε. Πληροφορίες του halkidikifocus.gr κάνουν λόγο ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια και ότι δεν υπάρχει σύνδεση με το γεγονός ότι νόσησε από κορωνοϊό. Ακόμη, άγνωστο παραμένει -τουλάχιστον προς το παρόν- αν η σορός υποβλήθηκε σε τεστ COVID ώστε να εκδοθεί ανάλογα και το πιστοποιητικό θανάτου.

Σημειώνεται ότι η ενορία, στην οποία υπηρετούσε ο εκδημήσας κληρικός, είχε συνδεθεί τους προηγούμενους μήνες με περιστατικό παρουσίας πιστών εντός του Ιερού Ναού παρά τα περιοριστικά μέτρα αποφυγής διάδοσης της θανατηφόρας πανδημίας, όπου επενέβη η Αστυνομία.

φωτογραφία αρχείου

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2