Για το κρύο του Πολυγύρου...
- Γράφτηκε από τον Αγιαννίδου Αθηνά
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία ΓΕΥΣΗ ΓΝΩΣΗ
- Εκτύπωση
το halkidiki focus συνιστά: Σαράντη!
- Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις μια ζεστή γωνιά και να αράξεις για να απολαύσεις το κρασάκι σου!
- Γιατί τέτοια σαλάτα με λαχανικά ατμού, ούτε στην πιο τρελλή σου φαντασίωση δεν έχεις γευτεί... Μπρόκολο, κουνουπίδι, σπανάκι, αντίδια, πατζάρι, πασπαλισμένα με αμύγδαλο και πιπέρι. Το λαδολέμονο φυσικά δεν λείπει!
- Γιατί μπορείς να επιλέξεις το είδος κρέατος που θέλεις, το μαγείρεμα του, την γαρνιτούρα του. Χοιρινό ριγανάτο με πατατούλα φούρνου και μοσχαράκι κοκκινιστό με πατατούλες τηγανιτές και μακαρονάκι.
- Γιατί ο Σαράντης τιμά τον τόπο του και τον σερβίρει στο πιάτο... Μανιτάρια ντόπια στη σχάρα με μπαλσάμικο και λεμονάκι!
Γι’αυτά και για άλλα πολλά, προτείνουμε Σαράντη!
Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 06 Ιανουαρίου 2015 10:40
Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά
- Κάθε άνθρωπος, αρκεί να έχει θέληση και να ακολουθεί τις καθοδηγήσεις-συμβουλές του δασκάλου του μπορεί σε λίγα χρόνια να καταφέρει να συντάσσει ένα κείμενο στα αγγλικά, εκφράζοντας τα επιχειρήματα του ορθά και με πλούσιο λεξιλόγιο.
- Αμύγδαλο το αντιβιοτικό
- Μουσταλευριά: Παραδοσιακή αγιορείτικη συνταγή
- Πόσο καλός είσαι στο θέμα «ψάρι»;
- Κριθαρότο με άρωμα Μεσογείου