xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Ο καιρός σήμερα

FB IMG 1592912398526

Νεφώσεις και κατά τόπους πρόσκαιρες ασθενείς βροχές στη Χαλκιδική

Νεφώσεις σε όλη τη χώρα, παροδικά αυξημένες, με βροχές στην Ήπειρο, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, και από το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι ενισχύονται και θα πνέουν νότιοι μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά:

Για την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 αρχικά προβλέπονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα, παροδικά αυξημένες, με βροχές στην Ήπειρο και στα παραθαλάσσια τμήματα τοπικά καταιγίδες, και παροδικές βροχές σε Αν. Μακεδονία και Θράκη. Από το βράδυ οι βροχοπτώσεις θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τα φαινόμενα τοπικά στην Πελοπόννησο να είναι ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 13 βαθμούς), 9 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 8 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 9 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, και στο Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως 7 μποφόρ. Στο Βορειοανατολικό Αιγαίο αναμένεται επίσης πολύ υψηλός κυματισμός.

Αρχικά αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις, πυκνότερες μετά το απόγευμα και παροδική βροχή τις βραδινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στον Σαρωνικό έως ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 4-5 μποφόρ, και το βράδυ θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες και νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες περιμένουμε στον Πολύγυρο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί και νότιοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Παρασκευή και στα Νέα Μουδανιά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί και νότιοι έντασης 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr - https://www.meteo.gr/deltio.cfm

επιστροφή στην κορυφή