Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μήπως ήρθε η ώρα να σοβαρευτεί;

Προγνωστικά Ημέρας

Η πρόταση της ημέρας

Ο Νικ Καλάθης μας πρόδωσε χθες για μισό πόντο, αφού έμεινε στους 8 πόντους έχοντας 3/9 σουτ και 1/3 βολές, ενώ και η εξέλιξη του αγώνα, με την εύκολη νίκη της Μπαρτσελόνα δεν μας βοήθησε να τον δούμε στο παρκέ για περισσότερα λεπτά. Από την στιγμή που πήρε 9 σουτ, πάντως, η επιλογή ήταν καλή, απλά για να βγει το Over πρέπει να μπει και η μπάλα μέσα.

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικα στοιχημα μπομπες

Σήμερα θα ασχοληθώ με τον αγώνα Βιλερμπάν-Εφές. Οι Τούρκοι ήταν μία από τις απογοητεύσεις του πρώτου γύρου, αφού οι περισσότεροι περιμέναμε να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει πέρυσι, ωστόσο οι εμφανίσεις τους ήταν κάτω του μετρίου, με αποτέλεσμα στο τέλος του πρώτου γύρου να είναι εκτός οχτάδας. Το ότι έχουν ποιότητα είναι δεδομένο, αυτό που τους λείπει είναι ο ρυθμός και θεωρώ ότι σιγά σιγά θα πρέπει να τον βρουν αν δεν θέλουν να μπουν σε μπελάδες όσον αφορά τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Οι απουσίες έχουν μειωθεί εδώ και καιρό, με τον Τίμπορ Πλάις να είναι ο μόνος που δεν ταξίδεψε στη Γαλλία και τον Κρούνοσλαβ Σίμον να έχει μικροπροβλήματα.

Η Βιλερμπάν από την άλλη, μπορεί να έχει εντυπωσιάσει με κάποιες εντός έδρας εμφανίσεις της, ωστόσο παραμένει μία από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης, γεγονός απόλυτα φυσιολογικό αν λάβει κανείς υπόψιν το μπάτζετ της. Φέτος έχουμε δει ότι έπαιζε πολύ καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι της ο σέντερ, Μουσταφά Φαλ, ο οποίος δεν είναι διαθέσιμος εδώ και μερικές μέρες. Στο πρώτο ματς της απουσίας του κόντρα στη «Φενέρ» στην Κωνσταντινούπολη, η Βιλερμπάν έδειξε πολύ επηρεασμένη και έχασε με κάτω τα χέρια (81-59).

Η Εφές δεν έχει δείξει σταθερότητα, αλλά σιγά σιγά τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν. Εξάλλου, σε αυτό το πρώτο κομμάτι της EuroLeague είναι καλύτερη εκτός έδρας παρά εντός και με αυτή τη λογική πάμε στο διπλό με το χάντικαπ των 5.5 πόντων στο 1.88.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά από την Εuroleague του Foxbet

Τελευταία άρθρα από τον/την Halkidiki Focus

Halkidikifocus 2014-2020