ΡΟΗ 24/7:

Εκλογές ΕΠΣΧ: Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σιθωνίας στο συνδυασμό του Στ. Σαρηγιαννίδη

zhsios epsx

Β. Ζήσιος: "α εργαστώ ακατάπαυστα, παρέχοντας την αμέριστη συμπαράστασή μου σε κάθε ομάδα της Χαλκιδικής μας"

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος που ξεχωρίζει για το πάθος του και το όραμά τουγια το ποδόσφαιρο, συστρατεύεται με τη διοίκηση του Σταύρου Σαρηγιαννίδη, για τιςεπερχόμενες εκλογές της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σιθωνίας Βασίλης Ζήσιος, αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και εντάσσεται πλέον στους υποψηφίους του νυν Προέδρου της Ένωσης, με σκοπό να συμμετάσχει ενεργά στην προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει την τελευταία τετραετία για την ανάπτυξη τουποδοσφαίρου της Χαλκιδικής.
"Η συνεργασία με τον Βασίλη Ζήσιο, έναν άνθρωπο ο οποίος, παράλληλα με την ενασχόλησή του στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι ταγμένος στην αγάπη του για τον τοπικό αθλητισμό, πρόκειται να συμβάλλει στις περαιτέρω δράσεις της νυν διοίκησης της ΕΠΣΧ για την πρόοδο του χαλκιδικιώτικου ποδοσφαίρου", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΧ.

Από την πλευρά του ο Β. Ζήσιος δήλωσε: "Ευχαριστώ θερμά τον κ. Σταύρο Σαρηγιαννίδη, νυν πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής , για την πρότασή του να συστρατευτώ ως υποψήφιος στην διοίκηση του στις επερχόμενες εκλογές της Ε.Π.Σ.Χαλκιδικής ευελπιστώντας σε μια ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία.
Η απόφασή μου να συμμετέχω ως υποψήφιος - σ' αυτές τις εκλογές - πηγάζει από το αδιαμφισβήτητο ενδιαφέρον μου για τον αθλητισμό γενικότερα, στα πλαίσια του οποίου εντάσσεται και το ποδόσφαιρο, για την αναβάθμιση του οποίου θα εργαστώ ακατάπαυστα, παρέχοντας την αμέριστη συμπαράστασή μου σε κάθε ομάδα της Χαλκιδικής μας".

επιστροφή στην κορυφή