ΡΟΗ 24/7:

Πιθανή επιστροφή βιομηχανικών ειδών στις λαϊκές αγορές

20160831 104133

Εντός των ημερών η τελική απόφαση

Την περίπτωση να επιστρέψουν στις λαϊκές αγορές οι πάγκοι με ρούχα, παπούτσια και άλλα βιομηχανικά είδη εξετάζει το αρμόδιο υπουργείο. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας, Άγγελος Δερετζής, είχε -εκ νέου- επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη. "Ζήτησα να μάθω που βρισκόμαστε, αναφορικά με την επαναφορά των βιομηχανικών ειδών, στις λαϊκές αγορές. Του μετέφερα την απόγνωση και την αγωνία των δεκάδων συναδέλφων που έχουν μείνει χωρίς αντικείμενο εργασίας", δήλωσε ο κ. Δερετζής.

"Σύμφωνα με τα όσα μου είπε, αν στις 18 Ιανουαρίου ανοίξει το λιανικό εμπόριο, τότε είναι πιθανό να επανέλθουν και τα βιομηχανικά είδη στις λαϊκές αγορές. Απόφαση που θα ληφθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε", γνωστοποίησε ο ίδιος.

"Προσωπικά του επανέλαβα, ότι οι εργαζόμενοι των βιομηχανικών ειδών πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους, άσχετα από τι θα κάνει η κυβέρνηση με το λιανικό εμπόριο. Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να εκθέσουμε τα επιχειρήματα μας αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας και των Σωματείων, που ανήκουν στη δύναμη της, θα επισκεφθεί τα αρμόδια υπουργεία. Μοναδικό αίτημα να επιστρέψουν άμεσα τα βιομηχανικά είδη στις λαϊκές αγορές", υπογράμμισε ο κ. Δερετζής.

επιστροφή στην κορυφή