Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον καθαγιασμό των υδάτων στη Θεσσαλονίκη ο Ορφανός

6-1-2015 121

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων στη Θεσσαλονίκη, παραβρέθηκε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

 

Το πρωί, ο κ. Ορφανός παρέστη στην πανηγυρική δοξολογία που τελέστηκε στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ.κ. Άνθιμου και παραβρέθηκε στην τελετή αγιασμού των υδάτων, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης μετέβη στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (ΝΟΘ) και παρακολούθησε τον αγιασμό των υδάτων.

Ακολούθως, ο κ. Ορφανός επισκέφτηκε την βάση ναυτοπροσκόπων Θεσσαλονίκης και παρέστη στην τελετή αγιασμού των υδάτων ενώ παραβρέθηκε και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των χειμερινών κολυμβητών, στην παραλία της Αρετσούς, όπου μάλιστα έτυχε και το φλουρί.

Στο μήνυμα του, ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης ευχήθηκε υγεία και φώτιση σε όλους. «Η Ορθοδοξία γιορτάζει σήμερα την βάπτιση του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό και η Ελλάδα ετοιμάζεται να λάβει την τελική της απόφαση για την κατεύθυνση που θα πάρει τις επόμενες δεκαετίες», δήλωσε ο κ. Ορφανός.

6-1-2015 236

 

Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου

Halkidikifocus 2014-2020