xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Επιμένει η Κυβέρνηση ότι η Χαλκιδική είναι στο "κόκκινο"

POLYGYROS KIKILIAS mx

Νέες δηλώσεις από τον υπουργό Υγείας για το επιδημιολογικό φορτίο

«Τα περισσότερα νέα κρούσματα τα οποία έχουν επιβεβαιωθεί τις τελευταίες 7 μέρες ανά 100 χιλιάδες πληθυσμού εμφανίζονται στις περιφερειακές ενότητες Δυτικής Αττικής, Βοιωτία, Λέσβο, Κάλυμνο, Ροδόπη, Αργολίδα και Χαλκιδική» ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας την Τετάρτη.

Οι δηλώσεις του κ. Κικίλια προκαλούν εντείνουν τους προβληματισμούς στη Χαλκιδική, καθώς την περασμένη Παρασκευή ανάλογη ήταν η τοποθέτηση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Κ. Μάλαμα: "Αδιάβαστος ο υπουργός Υγείας"

"Στην σημερινή ενημέρωση ​για τον κορωνοϊό ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι υπάρχει υψηλό ιικό φορτίο στη Χαλκιδική. Την ίδια ώρα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε 3 κρούσματα στη Χαλκιδική κι εβδομαδιαίο μέσο όρο 2,27 κρούσματα. Και το ερώτημα είναι ξέρει κάτι ο κ. Κικίλιας που δεν γνωρίζει ο ΕΟΔΥ ή απλώς εμφανίστηκε αδιάβαστος για την εξέλιξη των κρουσμάτων; Απαιτούμε τα ακριβή επιδημιολογικά δεδομένα τώρα", αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 9 Ιανουαρίου έως και σήμερα Τετάρτη (13/1) ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν για τη Χαλκιδική έχει ως εξής:

Σάββατο 9/1: 2 κρούσματα

Κυριακή 10/1: 2 κρούσματα

Δευτέρα 11/1: 2 κρούσματα

Τρίτη 12/1: 4 κρούσματα

Τετάρτη 13/1: 3 κρούσματα

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2