xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Σε κοινότητες του Δήμου Ν. Προποντίδας ο Απ. Πάνας

140724019 3716908475025677 4943046109844134677 o

Ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους

Ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Χαλκιδικής πραγματοποίησε συνάντηση με Κοινότητες του Δήμου Ν. Προποντίδας στο πλαίσιο των επισκέψεών του στις Κοινότητες της Χαλκιδικής.
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε την Κοινότητα Ζωγράφου, Σημάντρων, Ν. Φλογητών και Ν. Ποτίδαιας, όπου συνάντησε τους Προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων των Κοινοτήτων, προκειμένου να ενημερωθεί, για τα προβλήματα που τους απασχολούν, να πληροφορήσει για τις μέχρι στιγμής παρεμβάσεις του και να δρομολογήσει χρονοδιάγραμμα νέων κοινοβουλευτικών ενεργειών προς τα αρμόδια Υπουργεία.
Ο Βουλευτής ενημερώθηκε από τους Προέδρους για τα ζητήματα που αφορούν το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και το Υπ.Πολιτισμού, ενώ τέθηκαν επί τάπητος και τα προβλήματα που αφορούν τις υποδομές, την ύδρευση, την άρδευση και την οδοποιία.
Ο κ. Πάνας πληροφόρησε στη συνέχεια τους εκπροσώπους των Κοινοτήτων, για τις παρεμβάσεις του σε ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης, καθώς οι περιοχές αυτές είναι αγροτικές και εκδηλώθηκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις κοινοβουλευτικές ενέργειες του Βουλευτή σχετικά με τη βρώσιμη ελιά. Παράλληλα, συζητήθηκαν και οι παρεμβάσεις του στον τουρισμό, καθώς ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού των περιοχών αυτών που δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό. Ο Βουλευτής επίσης, τόνισε, πως βρίσκεται σε συνεργασία με το Δήμο Ν. Προποντίδας, σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
Ο κ. Πάνας αναφέρει: «Συνεχίζω τις επισκέψεις μου στις Κοινότητες της Χαλκιδικής. Αυτή τη φορά βρέθηκα στον τόπο μου, στο Δήμο Ν. Προποντίδας, για να οργανώσω νέο χρονοδιάγραμμα παρεμβάσεων προς τα αρμόδια Υπουργεία που αφορούν την ευρύτερη περιοχή. Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους από τη Κοινότητα Ζωγράφου, Σημάντρων, Ν. Φλογητών και Ν. Ποτίδαιας, για την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία που είχαμε».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2