Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Δήμος Πολυγύρου

pitadimarxeio03

Στην Ορμύλια έπεσε το φλουρί

 

Η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Πολυγύρου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, παρουσία της διοίκησης και των εργαζομένων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου για τη συνέπεια στην εργασία τους, ζήτησε εντατικοποίηση των ρυθμών ενόψει των χρηματοδοτικών προγραμμάτων, που τρέχουν ή θα τρέξουν και ευχήθηκε υγεία και δύναμη για τη νέα χρονιά.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, Τάσος Κανταράς, τόνισε ότι οι εργαζόμενοι αποτελούν το σημαντικότερο κομμάτι για τη λειτουργία του Δήμου, ευχαρίστησε τις υπηρεσίες για την καλή συνεργασία με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του και ευχήθηκε καλή χρονιά στο έμψυχο δυναμικό του Δήμου Πολυγύρου.

Με τη σειρά της η δημοτική σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας, Αγγελική Χριστιανού, έδωσε της ευχές της για το 2015, το οποίο, όπως είπε, πρέπει να είναι μια χρονιά αλληλεγγύης και συναδελφικότητας με βασική διεκδίκηση τη μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.

Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι της Δημοτικής Ενότητας Ορμύλιας.

Τελευταία άρθρα από τον/την Κική Δημαρόγλου

Halkidikifocus 2014-2020