xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Αποστάσεις της ΝΔ Χαλκιδικής από τις εκλογές της ΕΠΣΧ

kalph adeia

«Αποστασιοποιούμαστε πλήρως από κάθε είδους ανάμειξη ή στήριξη οιουδήποτε υποψηφίου», ξεκαθαρίζει η Δ.Ε.Ε.Π.

Αποστάσεις από τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΣ Χαλκιδικής, παίρνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (πρώην ΝΟΔΕ) Χαλκιδικής και ο Πρόεδρός της Απόστολος Τζηρίτης, με ανακοίνωση που εξέδωσε ξεκαθαρίζοντας ότι ως κομματικό όργανο, κρατά ουδέτερη στάση.

«Οφείλουμε να διασαφηνίσουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι η Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας νομού Χαλκιδικής, ουδεμία εμπλοκή έχει αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού μας και ως εκ τούτου, αποστασιοποιούμαστε πλήρως από κάθε είδους ανάμειξη ή στήριξη οιουδήποτε υποψηφίου», υπογραμμίζει ο κ. Τζηρίτης στην ανακοίνωση, προσθέτοντας: «Ως θεσμικός φορέας που ενδιαφέρεται για το τοπικό "γίγνεσθαι", αναγνωρίζουμε αφενός το θετικό έργο που έχει διατελεστεί μέχρι τώρα από τη νυν διοίκηση της Ε.Π.Σ.Χ. και επικροτούμε όλες τις δράσεις που υλοποιήθηκαν και στάθηκαν πρωτόγνωρες για το ποδόσφαιρο στη Χαλκιδική».
Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι η Δ.Ε.Ε.Π. παραμένει ουδέτερη στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΧ: «Υπογραμμίζεται ωστόσο, ότι ως κομματικό όργανο, τηρούμε στάση ουδετερότητας απέναντι σε όλους τους υποψηφίους και συνδυασμούς οι οποίοι πρόκειται να κατέλθουν στις εκλογές».

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2