xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Δημοπρατήθηκε το έργο της αποκατάστασης ζημιών στο Δήμο Κασσάνδρας

zhmies kas ap

Χρηματοδότηση μέσω της ΣΑΤΑ

Τις φθορές που έχουν προκαλέσει τόσο ο χρόνος, όσο και οι καιρικές συνθήκες, αλλά και η ανθρώπινη χρήση στις δημοτικές κτιριακές εγκαταστάσεις, στα οδοστρώματα και στα πεζοδρόμια του Δήμου Κασσάνδρας, πρόκειται να αποκαταστήσει η δημοτική διοίκηση που δημοπράτησε πριν από λίγες ημέρες το συγκεκριμένο έργο, χρηματοδοτώντας το από πόρους της ΣΑΤΑ συνολικού ύψους 555.050 ευρώ.

Με το συγκεκριμένο έργο ο Δήμος Κασσάνδρας αποκτά τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης σε βλάβες και φθορές,χωρίς να μεσολαβεί πολύτιμος χρόνος.

Η αμεσότητα στο να επεμβαίνουμε για την αποκατάσταση βλαβών αλλά και η στόχευση μας στην επίλυση προβλημάτων και φθορών που χρόνιζαν σε δημοτικά κτίρια,δρόμους και πεζοδρόμια της Κασσάνδρας ήταν βασικές μας επιδιώξεις καθώς επιθυμούμε να παραμένει σε τάξη η καθημερινότητα του Δήμου μας.
Αναβαθμίζουμε με το συγκεκριμένο έργο ουσιαστικά τις συνθήκες ζωής μας και βελτιώνουμε την εικόνα της Κασσάνδρας τόσο για τους συνδημότες μας όσο και για τους επισκέπτες μας", δήλωσε από την πλευρά της η Δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2