Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το αλάνι του Αιγαίου, στον μπαξέ

tsipoura-alani2
Τσιπούρες αλανιάρες, ζουμερές και γεμάτες γεύση!
Συνοδεύουμε με λαχανικά ατμού...


Υλικά:
1 τσιπούρα ανά άτομο
καρότα
κολοκυθάκια
κουνουπίδι με τα φύλλα του
ελαιόλαδο
χυμό λεμονιού
αλάτι
δενδρολίβανο
λεμονοπίπερο

Εκτέλεση:
- Μαρινάρουμε τα ψάρια μας με λίγο χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, αλάτι, δενδρολίβανο και λεμονοπίπερο.
- Γυρίζουμε στο grill τον φούρνο μας και μόλις πάρει θερμοκρασία, ψήνουμε στη σχάρα τις τσιπούρες μας.
- Ωστόσο, μέχρι να ψηθούν τα ψάρια μας, βράζουμε τα λαχανικά μας ή τα κάνουμε ατμού στον ατμομάγειρα. Σε κάθε περίπτωση, παρέα με τα λαχανικά, έχουμε και τις λεμονόκουπες.
- Οι τσιπούρες μας δε θέλουν πάνω από 18 λεπτά, ψήσιμο.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 2 τσιπούρες 480 γρ., 14 ευρώ
Μερίδες: 2

Αν πας στο ιχθυοπωλείο του Πανανού, θα δεις ότι η τιμή του ψαριού είναι τόσο χαμηλή που θα το καθιερώσεις στο εβδομαδιαίο σου μενού!
Τα λαχανικά μας, τα προμηθευτήκαμε από το FRESH MARKET.

Τελευταία άρθρα από τον/την Αγιαννίδου Αθηνά

Halkidikifocus 2014-2020