ΡΟΗ 24/7:

Καθορίστηκαν από το Δήμο Ν. Προποντίδας τα σημεία αφισοκόλλησης για τις εκλογές

suskepsh ekl1

- Ενημερώθηκαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων για τα ηχητικά μέσα


Στις κεντρικές πλατείες των χωριών όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ν. Προποντίδας αποφασίστηκε να τοποθετηθούν οι διαφημιστικές αφίσες των κομμάτων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Το παραπάνω αποφασίστηκε στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχιακό Μέγαρο, μετά από πρόσκληση του Δήμου.

suskepsh ekl2

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν από πλευράς του Δήμου Ν. Προποντίδας,ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Κοκκινίδης, το ΠΑΣΟΚ εκπροσώπησε ο Τάσος Δαμάσκος, τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κωνσταντίνος Χατζηασημίδης, τη Χρυσή Αυγή η Σωτηρία Βλάχου και το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών η Δήμητρα Κόκκινου.

suskepsh ekl3

Επίσης ο κ. Κοκκινίδης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κομμάτων για την εγκύκλιο, βάσει της οποίας ηχητικά μέσα για διαφήμιση μπορούν να χρησιμοποιούν τα κόμματα συγκεκριμένες ώρες, από προγραμματισμένη συγκέντρωση.
Τέλος, ο κ. Κοκκινίδης, μιλώντας στο halkidikifocus, τόνισε ότι η συνάντηση έγινε σε κλίμα συνεννόησης και καλής διάθεσης από όλους τους κομματικούς εκπροσώπους.

επιστροφή στην κορυφή