ΡΟΗ 24/7:

τον Γ. Κουφίδη στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση (βίντεο)

zolla82

Στην εκπομπή της Ευδοξίας Βροχίδου

 

 

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννη Κουφίδη, συνάντησε η δημοσιογράφος Κορίνα Ζολλά, το απόγευμα της Δευτέρας, στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση και στην εκπομπή "Από Κοντά", με την Ευδοξία Βροχίδου.
Όπως κάθε Δευτέρα πλέον, στις 4.00 το απόγευμα, παρουσιάζονται στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση θέματα που αφορούν τη Χαλκιδική. Στο πλαίσιο της εκπομπής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου του νομού κλήθηκε να αναπτύξει τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η οποία έχει επηρεαστεί δυσμενώς από τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία. Ο κ. Κουφίδης αναφέρθηκε στις δράσεις του Επιμελητηρίου, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τα σεμινάρια που γίνονται με στόχο "την επόμενη μέρα" όπως είπε.
Την αγωνία τους για το τι μέλλει γενέσθαι στον εμπορικό κόσμο και στον τουρισμό, εξέφρασαν στο πλαίσιο της εκπομπής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών, Γιώργος Λείβανος, η Πρόεδρος των Επαγγελματιών Ιερισσού, Κλεοπάτρα Αϊβαζίδου και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής, Χαράλαμπος Παπαϊωάννου.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 15:49
επιστροφή στην κορυφή