ΡΟΗ 24/7:

Τα πεπραγμένα της ΕΠΣ Χαλκιδικής, την περίοδο 2017-2020

epsx

Τα έργα που υλοποίησε

Την υλοποίηση των έργων στα οποία προχώρησε την περίοδο 2017-2020 έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΠΣ Χαλκιδικής, επισημαίνοντας ότι "αποτελούν το βασικό έργο αυτής της Διοίκησης. "Υπάρχουν και πολλά άλλα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί, αλλά θα χρειαστεί πολύς χώρος για να μπορέσουμε να τα απαριθμήσουμε", συμπληρώνει στη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ΕΠΣΧ, η Διοίηση την τελευταία 3ετία υλοποίησε:

1. Ασφάλεια ποδοσφαιριστών: Η μοναδική Ένωση στην Ελλάδα που αναφέρεται στην προκήρυξή της ότι ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται πρέπει υποχρεωτικά να είναι ασφαλισμένος. Ασφάλιση ποδοσφαιριστών έχουν και άλλες Ενώσεις ξεκινήσει, μιμούμενοι την Ένωσή μας.

2. Πιστοποιημένοι διασώστες: Για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Νομού μας, υπάρχουν σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες, γιατροί η πιστοποιημένοι διασώστες, σεβόμενοι ως Ένωση την υγεία των αγωνιζομένων.

3. Παρατηρητές Αγώνων: Παρουσία παρατηρητών σε όλους τους αγώνες που διεξάγονται στο Νομό μας, για πρώτη και πάλι φορά, από την ημέρα ιδρύσεως της Ένωσης μας.

4. Παρατηρητές Διαιτησίας: Κάλυψη των περισσοτέρων αγώνων (Α1 κατηγορία 100%, Α' κατηγ.70%) που διεξάγονται με παρατηρητές διαιτησίας, με σκοπό την εξέλιξη των διαιτητών. Δεν υπήρξε ποτέ σε προηγούμενες διοικήσεις τέτοιο ποσοστό παρουσίας παρατηρητών.

5. LIVE ΣΚΟΡ: Καθιερώσαμε για πρώτη φορά την απευθείας μετάδοση των αποτελεσμάτων των αγώνων που διεξάγονται, μέσα από το σάϊτ της Ένωσής μας.

6. Σχολές Προπονητών: Και πάλι για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν για δύο συνεχόμενες χρονιές 2018 και 2019, δύο σχολές προπονητών στο Νομό μας, για την απόκτηση πτυχίου ΟΥΕΦΑ C.
Eπίσης πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στον Πολύγυρο σχολή προπονητών για την απόκτηση πτυχίου ΟΥΕΦΑ D.

7. Διαιτησία: Μετά από 22 χρόνια υπάρχει στους πίνα κες διαιτητών της μεγαλύτερης επαγγελματικής κατηγορίας (SL1) χαλκιδικιώτης διαιτητής.Επίσης για πρώτη φορά στα χρονικά της διαιτησίας του Νομού μας, υπάρχουν τόσοι πολλοί αξιολογημένοι διαιτητές στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας.

8. Μικτές Ομάδες - Πρωταθλήματα Υποδομών: Αντικρίσαμε μια εικόνα διάλυσης, όσον αφορά τις μικτές ομάδες της Ένωσής μας, κατά την έναρξη της θητείας μας και σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε αξιόλογες ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται.
Όταν αναλάβαμε την διοίκηση οι ομάδες υποδομών στο Νομό μας δεν ξεπερνούσαν τις τριάντα (30) και σήμερα ο αριθμός αυτών αγγίζει τις ογδόντα (80) με πρωταθλήματα κατηγοριών Κ16, Κ14, Κ12, Κ10 και Κ8, για πρώτη φορά στα ποδοσφαιρικά χρονικά του Νομού μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χωρίς προβλήματα η Τσέλσι Στηρίζεται πάνω του »
επιστροφή στην κορυφή