xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χαρδαλιάς: Παράταση των μέτρων στη Χαλκιδική έως... 22 Φεβρουαρίου

xardalias122

ΦΕΚ: Έως 1η Μαρτίου τα περιοριστικά μέτρα στη Χαλκιδική

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων έως τις 22 Φεβρουαρίου στις Περιφερειακές Ενότητες Χαλκιδικής και στη Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της απογευματινής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας, καθώς και στις δύο αυτές περιοχές παρατηρείται αύξηση του ιικού φορτίου, όπως είπε.

Να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη Παρασκευή, ο κ. Χαρδαλιάς είχε ανακοινώσει την ένταξη της Χαλκιδικής στο "κόκκινο" έως τις 15 Φεβρουαρίου (δείτε αναλυτικά εδώ).

Κατά τη σημερινή ενημέρωση τόνισε, τα μέτρα που ισχύουν για τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, όπως περιγράφονται στην ΚΥΑ που εκδόθηκε στις 10 Φεβρουαρίου στο επίπεδο για τις μητροπολιτικές περιοχές, παρατείνονται για ακόμα μία εβδομάδα και έως τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο στο ΦΕΚ 534/Β/10.01.2021 αναφέρεται η Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 9147 «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 1η Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00». Αναλυτικότερα, στο ΦΕΚ με ημερομηνία 10 Μαρτίου, το οποίο τροποποιήθηκε σήμερα 12 του μηνός, αναφέρεται ότι για τη Χαλκιδική τα περιοριστικά μέτρα θα ισχύουν έως την 1η Μαρτίου (δείτε αναλυτικά εδώ).

 

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2