xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

τον Γρ. Τάσιο στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση (βίντεο)

zolla162

Στην εκπομπή της Ευδοξίας Βροχίδου

Τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και του ΠΟΧ, Γρηγόρη Τάσιο, συνάντησε η δημοσιογράφος Κορίνα Ζολλά, το απόγευμα της Δευτέρας, στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση και στην εκπομπή "Από Κοντά", με την Ευδοξία Βροχίδου.
Όπως κάθε Δευτέρα πλέον, στις 4.00 το απόγευμα, παρουσιάζονται στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση θέματα που αφορούν τη Χαλκιδική. Στο πλαίσιο της εκπομπής ο κ. Τάσιος αναφέρθηκε στις προσδοκίες που υπάρχουν για τον τουρισμό το φετινό καλοκαίρι. Παράλληλα επεσήμανε τη συζήτηση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα για το πιστοποιητικό εμβολιασμού για όσους θέλουν να ταξιδέψουν από χώρα σε χώρα, σημειώνοντας ότι ο τουρισμός στην εποχή της πανδημίας θα πρέπει να κινηθεί σε ένα τρίπτυχο: Πιστοποιητικό εμβολιασμού, PSR και rapid test, κυρίως για όσους εισέρχονται από τα χερσαία σύνορα της χώρα.
Ακόμη, στο πλαίσιο της εκπομπής συζητήθηκε ο καταδυτικός τουρισμός που αναπτύσσεται στο Δήμο Αριστοτέλη, αλλά και το θέμα της κυκλικής οικονομίας στις επιχειρήσεις, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την εταιρεία AGROVISION στην Ιερισσό, η οποία παρέχει τα υποπροϊόντα του οινοποιείου σε επιχειρήσεις, οι οποίες τα χρησιμοποιούν ως πρώτες ύλες.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 15:58
επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2