xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Κ. Μάλαμα: Θα αφήσει η κυβέρνηση τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ν. Προποντίδας χωρίς εκπαιδευτικούς το καλοκαίρι;

malama kdap

Ερώτηση στον Υπουργό Εσωτερικών

Το θέμα της κάλυψης των εκπαιδευτικών αναγκών των Κέντρων δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Νέας Προποντίδας, φέρνει στη Βουλή η Βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα, με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Εσωτερικών.
Όπως επισημαίνεται στην ερώτηση, παρόλο που ο Δήμος Νέας Προποντίδας κάθε χρόνο εξασφαλίζει τη δυνατότητα πρόσληψης συμβασιούχων εκπαιδευτικών στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ - ΜΕΑ για όλο το καλοκαίρι κι ενώ, όπως κάθε χρόνο, ξεκίνησε εγκαίρως και φέτος τις διαδικασίες της σχετικής προκήρυξης, για ακατανόητο λόγο φέτος το ΑΣΕΠ επιτρέπει την πρόσληψη εκπαιδευτικών για τα ΚΔΑΠ του Δήμου μόνο μέχρι τις 31 Ιουλίου, παρόλο που το σχετικό πλαίσιο δίνει την δυνατότητα για εντεκάμηνες συμβάσεις.
"Σε περίπτωση που δεν αναθεωρηθεί αυτή η απόφαση πάρα πολλές οικογένειες θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και θα αναγκαστούν να αναζητήσουν λύσεις σε ιδιωτικές δομές" υπογραμμίζει η Βουλευτής Χαλκιδικής. Στο πλαίσιο αυτό η Κυριακή Μάλαμα καλεί τον Υπουργό Εσωτερικών να επιληφθεί άμεσα του θέματος, για να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα ΚΔΑΠ του Δήμου Νέας Προποντίδας καθόλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2