ΡΟΗ 24/7:

Κ. Μάλαμα: "Ο κ. Καλαφάτης προσπαθεί να κρύψει διαχειριστικές ανεπάρκειες με αυταρχισμό"

malama voulh aspra

Η Βουλευτής Χαλκιδικής καλεί τον ΥΜΑΘ να ασχοληθεί με τα θέματα αρμοδιότητας του

Πολιτική επίθεση στον Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, εξαπέλυσε η Αν. Τομεάρχης Μακεδονίας - Θράκης ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα, με αφορμή τα ευτράπελα στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τις θέσεις του ΥΜΑΘ για τη σημερινή επίθεση των ΜΑΤ στο ΑΠΘ.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Μάλαμα:

«Ο Υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης κάνει ότι δεν ακούει την πολύ σοβαρή καταγγελία του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Εύοσμου για την στρεβλή λειτουργία της αγοράς στη Δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζεται ως πολιτικός τιμητής του κ. Χρυσοχοΐδη και της καταστολής στα πανεπιστήμια. Συγκεκριμένα, ο κ. Καλαφάτης κάνει τα στραβά μάτια στην περίπτωση της λειτουργίας των καταστημάτων στον μεγαλύτερο εμπορικό δρόμο της Δυτικής Θεσσαλονίκης, στην Καραολή Δημητρίου, όπου τα καταστήματα από την μία πλευρά είναι κλειστά, επειδή ανήκουν διοικητικά στον Δήμο Εύοσμου, που τελεί σε σκληρό lockdown, ενώ στην άλλη πλευρά είναι ανοικτά επειδή ανήκουν διοικητικά στον Δήμο Παύλου Μελά. Αντί, λοιπόν, να καταγγείλει αυτή τη φαρσοκωμωδία, αναλώνεται σε αναρτήσεις αυταρχισμού στο twiter, εμφανιζόμενος ως χειροκροτητής των ΜΑΤ και της σημερινής εισβολής τους στο ΑΠΘ.
Εμείς καλούμε για ακόμα μία φορά τον κ. Καλαφάτη να ασχοληθεί με τα θέματα αρμοδιότητας του, να καταγγείλει τα στρεβλά κυβερνητικά μέτρα στον Δήμο Ευόσμου και να σταματήσει να σκεπάζει διαχειριστικές ανεπάρκειες κάτω από το χαλί του αυταρχισμού».

επιστροφή στην κορυφή