ΡΟΗ 24/7:

τον Μ. Πυρπασόπουλο στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση (βίντεο)

zolla232

Στην εκπομπή της Ευδοξίας Βροχίδου

Τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής, Μάριο Πυρπασόπουλο, συνάντησε η δημοσιογράφος Κορίνα Ζολλά, το απόγευμα της Δευτέρας, στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση και στην εκπομπή "Από Κοντά", με την Ευδοξία Βροχίδου.

Στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού στη ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόραση, περίπου στις 4.30 το απόγευμα της Δευτέρας, η συζήτηση είχε ως επίκεντρο την πορεία της πανδημίας στη Χαλκιδική, αλλά και στην πορεία των εμβολιασμών στο νομό κατά του covit-19.
ο κ. Πυρπασόπουλος σημείωσε ότι στη Χαλκιδική υπάρχει μεγάλη διασπορά κορωνοϊού, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι το Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου δεν δέχεται πιέσεις, καθώς τα περιστατικά που χρειάζονται εισαγωγή σε νοσοκομείο, μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη.
Παράλληλα στην εκπομπή προβλήθηκε το ρεπορτάζ της Κορίνας Ζολλά, στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, το οποίο - μαζί με το ΚΥ Παλαιοχωρίου - αποτελούν εμβολιαστικά κέντρα για την ηλικιακή ομάδα 60-64.
Ο κ. Πυρπασόπουλος από την πλευρά του, αναφέρθηκε στα εμβόλια που υπάρχουν κατά της νόσου, ωστόσο δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την ελλειπή ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.

επιστροφή στην κορυφή