xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Χαρδαλιάς: Παρατείνεται το lockdown σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη

enhmer262

Ποιες περιοχές μπαίνουν στο "κόκκινο"

Την παράταση του υφιστάμενου lockdown σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τακτική ενημέρωση των συντακτών Υγείας για τον κωρονοϊό.

Ο κ. Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε επίσης την παράταση του lockdown και στην Αττική, η οποία βρίσκεται σε "βαθύ κόκκινο", τονίζοντας μάλιστα ότι προβληματίζει πολύ ο Πειραιάς, όπου θα ενταθούν οι έλεγχοι για να περιοριστεί η διασπορά του ιού. Ίδια ανησυχητική εικόνα υπάρχει, κατά τον κ. Χαρδαλιά και στο δυτικό τομέα Αθηνών, όπου τα ενεργά κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 1.000, ενώ αύξηση κρουσμάτων κατά 24% καταγράφεται στο βόρειο τμήμα Αθηνών.

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, μπαίνουν στο "κόκκινο" οι εξής περιοχές: Η Λευκάδα (εκτός από το Μεγανήσι), η Θεσπρωτία, η Σύρος, η Σάμος, η Άρτα, το Διδυμότειχο, ο Δήμος Λοκρών, η Αμφιλοχία, το Ηράκλειο και η Κορινθία.

Κάνοντας αναφορά στην Λάρισα και στον Βόλο, κάλεσε τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Παράλληλα, παραμένουν "κόκκινες" η Κεφαλονιά, η Ηλεία, η Θεσσαλονίκη, η Χαλκιδική, το Ρέθυμνο, η Θάσος, η Αγιά, ο δήμος Πύδνας Κολινδρού, η Ζίτσα, το Ναύπλιο, η Τανάγρα.

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2