xrysopoulos 2020n

ΡΟΗ 24/7:

Μ. Καρράς: "Για ακόμη μία φορά εικόνες ντροπής"

lg mx KARRAS KLEISTO TRIGLIAS SYN8HMATA

Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας για τους βανδαλισμούς στο Κλειστό της Νέας Τρίγλιας

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά, απέναντι στην κατάσταση που βρέθηκαν οι τοίχοι του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Τρίγλιας, στη Χαλκιδική, από τα χυδαία οπαδικά συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση στους συνδέσμους των ομάδων, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς να συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση των νέων ώστε να μην οδηγούνται σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Ταυτόχρονα, ο κ. Καρράς γνωστοποίησε ότι θα γίνει εκ νέου ελαιοχρωματισμός των κτιρίων.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημάρχου Νέας Προποντίδας:

"Για ακόμη μία φορά εικόνες βανδαλισμού, για ακόμη μία φορά εικόνες ντροπής. Στόχοι αυτή τη φορά έγιναν το Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Τρίγλιας, το Γυμνάσιο και Λύκειο Ν. Τρίγλιας. Θα μου πείτε και τι νόημα μπορεί να έχει μία ανάρτηση; Περισσότερο της γνωστοποίησης και της ευαισθητοποίησης. Ανέφερα και την προηγούμενη φορά ότι η δημοτική περιουσία ανήκει στους δημότες και η διαφύλαξή της είναι υπόθεση όλων μας.

Διαβάζω παντού "βάλτε κάμερες" και αναρωτιέμαι, πού να πρωτοβάλουμε κάμερες; Στα κτίρια, στα σχολεία, στα πάρκα, στους χώρους άθλησης; Τελικά, θέλουμε έναν δήμο παρακολουθούμενο με κάμερες για να σεβαστούμε το αυτονόητο; Εξάλλου, πιστεύω πως ούτε οι κάμερες θα στέκονταν εμπόδιο στις βάρβαρες διαθέσεις τους. Με την ίδια ευκολία, που καταστρέφεις ένα κτίριο, με τη ίδια ευκολία καταστρέφεις και τις κάμερες.

Είμαι σίγουρος ακόμη ότι τα συνθήματα αυτά δεν τιμάνε καμία ομάδα κι ούτε αποδεικνύουν την αγάπη τους σε αυτήν. Κρατώ την καλή εικόνα των τοπικών συνδέσμων φίλων ομάδων, την εικόνα της προσφοράς στον συνάνθρωπο με τη δωρεά τροφίμων ή με τη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία. Θα ήθελα να δω και τη δική τους συνδρομή στην προσπάθεια μας. Τους καλώ να απευθυνθούν στα μέλη τους. Η εικόνα αυτή δεν τιμά κανέναν.

Δυστυχώς ή ευτυχώς μονόδρομος είναι η απόκτηση παιδείας. Η συμβολή του κάθε γονιού και του κάθε εκπαιδευτικού πολύτιμη. Σας καλώ για ακόμη μία φορά να περιφρουρήσουμε και να προστατεύσουμε τη δημόσια περιουσία ο καθένας με τον δικό του τρόπο και τον δικό του ρόλο. Καλώ τα σχολεία και τους φορείς να προχωρήσουμε σε δράσεις ευαισθητοποίησης, σε ενεργοποίηση εθελοντών, που θα κάνουν μικρούς και μεγάλους να αγαπήσουν τον τόπο μας.

Να αναφέρω, τέλος, πως -για ακόμη μία φορά– με παροχή υλικών από τον Δήμο και με εργασία δημοτικών υπαλλήλων θα πραγματοποιηθεί ο ελαιοχρωματισμός των κτιρίων".

επιστροφή στην κορυφή
WATERCURE2