ΡΟΗ 24/7:

Ενέργειες για τη στήριξη των αθλητικών σωματείων της Χαλκιδικής

EPSX PEX 2321

Συνάντηση της Ε.Π.Σ.Χ. με τον Αντιπεριφερειάρχη Ι. Γιώργο

Για τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη, Ιωάννη Γιώργο, η Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων του νομού (Ε.Π.Σ.Χ.).

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, τον κ. Γιώργο επισκέφθηκαν στο γραφείο του στο Διοικητήριο στον Πολύγυρο, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χ., Σταύρος Σαρηγιαννίδης, ο Ταμίας, Νικόλαος Τσιόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Προέδρου, Νικόλαος Παπαοικονόμου.

Από την αντιπροσωπεία της Ένωσης ζητήθηκε η έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας προς τα σωματεία της, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν οι ομάδες στις τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν με την έναρξη της πανδημίας.

Παράλληλα, κατατέθηκε αίτημα προς τον κ. Γιώργο που αφορούσε την ένταξη των αθλητικών ποδοσφαιρικών σωματείων στο μέτρο της ενίσχυσης επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας covid-19 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

"Ο Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με προσοχή το αίτημα των μελών της Ε.Π.Σ.Χ και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού μας και είναι απόρροια της πανδημίας covid-19 που μαστίζει τον τόπο μας", αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

επιστροφή στην κορυφή